miércoles, 27 de mayo de 2015

Una societat de cine...

UNA SOCIETAT DE CINE...

A la nostra ciutat ideal, la dels nostres somnis...quin tipus de valors han de tindre les persones que formen part d'ella???
Ací pots vore alguns anuncis, pelis, curts,... que parlen de valors tan importants com l'amistat, la generositat, la solidaritat, el respecte...Posar-se en la pell d'un altre i comprendre com pensa i actua i, sobre tot per què, no és gens fàcil però és important si volem construir una ciutat més amable i humana i per aquest motiu no oblides que: "el teu mapa no és el territori".

Us deixem una sèrie de vídeos molt xulos que parlen de la meravella de l'ésser humà i la importància de les nostres accions. Cadascun de nosaltres tenim la capacitat de decidir quin tipus de persona volem ser i com volem relacionar-nos amb els demés...al final la vida la costruïm amb cada pas, amb cada decisió...

Deixa'ns els teus comentaris, volem saber què és el que t'agrada, el que te motiva, quines coses mouen el teu cor, les teues emocions... Proposa'ns altres vídeos i comparteix amb nosaltres...

Vídeo proposat per Sara Martínez i Lucía Geraldo



La importància del donar:



 Hi ha coses que diuen molt de tu!!! El valor de l'amistat...




I tu...com et relaciones amb les persones que t'envolten???

11 comentarios:

  1. Me han gustado mucho el primero que era de mis compañeras y el segundo

    ResponderEliminar
  2. Genial, Enrique!!! A classe anem a treballar-los demà, per equips, per tal de poder descobrir els missatges que ens volen transmetre!!!

    ResponderEliminar
  3. M'han encantat els vídeos, però el segon m'ha paregut especialment commovedor.
    Moltes gràcies per tot, Montse i Tamara.
    Estem aprenent moltíssim!!!

    Clara Solera

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El segon és un dels meus vídeos preferits, jo també m'emocione cada volta que el veig...

      Eliminar
    2. A mi me donaven ganes de plorar
      Alejandra Peiró

      Eliminar
  4. Vaig a parlar de la meua mare:
    lo que li va cambiar la vida va ser que va anar a un viatge de final de carrara a Cuba i va coneixer al meu para i aixo es lo que li va fer un gran canvi a la meua mare.
    Alejandra Peiró 5ºb

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Realment ha segut un fet molt important per a tots vosaltres, veritat??? La vida sempre ens fa regals meravellosos i aquest és un d'ells...

      Eliminar
    2. Si yo també crec que aixo també va ser un canvi gran per al meu para.Aixo a sigut un autèntic regal de la visa.Crec...

      Eliminar
  5. HOLA JO TAMBÉ VAIG A PARLAR DELA MEUA MARE :
    EL QUE LI VA CAMBIAR LA VIDA VA SER UN HOME QUE NO CONÉIXIA DE RES ELLA ESTABA ALOJADA EN CASA DE LA AMIGA DE LA SEUA TIA H I VA COMENÇAR A DORMIR EN UN LLIT HI VA ACABAR EN UN COLCHO SÒL I UN HOME LI VA AJUDAR A TROBAR CASA I TREBALL I AIXÒ LI VA DEMOSTRAR QUE I HA PERSONES QUE ÍNCLUS AL NO CONÉIXER-TE PODEN AJUDARTE MES QUE PERSONES QUEE CONEIXES DE SEMPRE.
    LUCIA

    ResponderEliminar
  6. Està molt bé que a més de que les mestres vos expliquem aquestes coses, que pugau escoltar del vostres pares, mares i persones properes a vosaltres estes experiències; i així conscienciar-vos i traure conclusions positives de la vida.
    Cal fer i donar sense esperar rebre gens a canvi, solament fer-ho perquè som persones civilitzades i humanitàries.Perquè algun dia serem nosaltres els que necessitem ajuda.

    ResponderEliminar