miércoles, 20 de mayo de 2015

Programació del projecte Ciudadeduca21

Ací podeu veure la programació que les mestres implicades al projecte hem elaborat. Per qüestions de falta de temps no serà possible desenvolupar-la tota, és més una aproximació, y encara es podrien treballar molts més continguts si es poguera treballar al llarg d'un curs sencer, més continguts i d'una manera més divertida que amb el llibre de text...

Vos deixem aquest enllaç que vos portarà al prezi amb el que hem desenvolupat la nostra programació i, si voleu alguna aclaració no dubteu en preguntar-nos!!!


http://prezi.com/phptc7royrie/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

La metodologia seguida per desenvolupar aquest projecte és la que s'utilitza en l'Aprenentatge basat en projectes o problemes (ABP), considerada actualment com la més enriquidora i beneficiosa en l'aprenentatge de l'alumnat. Si voleu conèixer en què consisteix podeu clicar en aquest enllaç...

http://prezi.com/fr_kj3kqcwoi/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share


Si teniu algun problema per poder visualitzar alguna d'aquestes presentacins PREZI, per favor, feu-nos arribar a través d'un comentari aquesta dificultad per tal de poder resoldre-la!

Salutacions de l'equip de mestres implicades al projecte.

1 comentario:

  1. Montse quan vaig probar el prezi el padlet i pixton em va chiflar.Gracies per aportarlo.Ens as donat molta motivació per a treballar amb coses de alta tecnologia.
    Alejandra Peiró

    ResponderEliminar