sábado, 2 de mayo de 2015

COM HO FAN A...

                                              COM HO FAN A...

I en altres llocs del nostre Planeta...Com ho fan? Hi ha tantes maneres de pensar com persones hi ha al món i, per tant, una mateixa situació pot ser resolt de diferents maneres. Afortunadament, hui és tan senzill viatjar a un altre lloc i veure com fan les coses com donar-li a un click. No et quedes només amb el que ja conèixes: investiga, pregunta, connecta amb altres, amb altres llocs, amb altres maneres...

Per començar, et proposem entrar en aquest QR i veure com són les 10 ciutats més ecològiques del món. Pren nota, totes tenen algunes coses en comú i, comprova si la teua ciutat del segle XXI podria estar inspirada en alguna d'elles ;-)

Per poder llegir aquest codi QR has de descarregarte a la tablet el programa BIDI. Ací tens l'enllaç Gestor i generador BIDI


Generador de Códigos QR Codes
Les 10 ciutats més ecològiques del món

Has entrat en aquesta pàgina? Quina és la ciutat que més t'agrada? Què tenen en comú les 10 ciutats més ecològiques del món? S'assembla en alguna cosa a la ciutat dels teus somnis? Pren nota i comparteix amb els teus companys les idees que més t'han agradat!!!

Generador de Códigos QR Codes 
15 meravellosos jardins verticals 

Vols conèixer quines ciutats aposten per les energies renovables en un futur pròxim? Entra en aquesta pàgina i descobreix-ho!!!

Generador de Códigos QR Codes 
10 ciutats amb metes d'abastir-se en un 100% d'energies renovables en un futur pròxim

1 comentario:

  1. Es meravellos tot.Però especialment els jardins verticals.No sabia que existien.
    Alejandra Peiró

    ResponderEliminar