miércoles, 20 de mayo de 2015

1a ACTIVITAT REALITZADA PER L'ALUMNAT


                                    "UN MUR D'OBSTACLES A DERROCAR..."


La primera activitat que vos hem proposat ha consistit en la realització d'una sèrie de fotografies sobre allò que no vos agrada de la vostra ciutat. Ara és el moment d'exposar el vostre treball i acompanyar-ho d'una xicoteta explicació del procés que heu seguit com a equip!

De segur que les fotos que heu triat són molt interessants...

També podeu vore un padlet que ens ha portat el vostre company Carles Fernánez, on trobareu informació molt interessant sobre la associació de veïns del nostre barri que, com sabeu, porta molts anys treballant per aconseguir un barri més bonic i amb més recursos per a tots i totes. Les mestres us recomanem que feu click a aquest enllaç ;-)

El nostre barri...




PADLES DELS EQUIPS.


1.- EQUIP "7p9.cero"

En primer lloc cada persona de l'equip va fer individualment les fotos, després varem ficar en comú les fotos a l'equip. A continuació varem elegir deu fotos per a les coses que no ens agradaven de la nostra ciutat, vam pensar els peus de foto i els vam escriure en tres idiomes: valencià, castellà, i anglés. Finalment, vam penjar el treball en una nova aplicació anomenada "Padlet", en la qual vam triar entre tots els membres de l'equip diferents coses: colors, lletres, formes, ...

Amb aquest treball hem aprés a utilitzar millor internet i altres ferramentes. També em aprés que la nostra ciutat està pitjor del que pensàvem.

7p9.cero



2.- EQUIP "LOS 6  FANTÁSTICOS"

Començarem seleccionant les fotos necessàries per aquest projecte. Varem elegir els peus de foto i arribarem a una conclució del que no ens agrada de la nostra ciutat. Posarem les fotos en comú i les penjarem en el Padlet amb ajuda de la nostra tutora.Traduirem els peus de foto amb ajuda dels profesors.

Gràcies a aquest projecte hem aprés l`importància de cuidar el nostre planeta i poder representar-lo amb les noves tecnologíes..

Los 6 fantásticos



3.- EQUIP "BRISING"

Cadascun va dur tres fotos que després les vàrem posar en comú. Vàrem seleccionar les 10 fotos i ficàrem el peu de foto en diferents idiomes. Després buscàrem informació de les 10 ciutats més ecològiques del món. Començàrem a fer un PADLET amb les fotografíes que vam elegir.

Vam aprendre: valors com respectar als èssers vius i l'atmósfera. ;-)


Brising



4.- EQUIP "PUIDI-PUIDI"

Vam començar els 6 amb unes fotos en les que vam posar el peu de foto en anglés, castellà i valencià. Després, per  provar, vam fer ús d'un altre programa que es deia "Padlet". A continuació vam elegir un fons amb bambú per a representar el medi ambient i els èssers vius. Volem ficar les fotos en comú per a penjar-les al padlet, que és un mur interactiu per a fer una explicació d'un treball amb fotos.
I per últim ens hem decidit per usar el pixton, una aplicació per a treballar amb còmics, perquè és una forma divertida de treballar en equip.



Puidi-puidi

3 comentarios:

  1. M'agradat molt el equipo "Los seis fantásticos".

    ResponderEliminar
  2. Tots els Padlets que heu fet són molt interessants, tant les fotos com els textos que hi els acompanyen són molt bons! Heu fet un bon treball tots els equips!!!

    ResponderEliminar
  3. Esto si que es a lo que se li diu un treball en equip.Tots els padlets estan meravellosos.I ens ha aportat que si juntem les intel ligncies es forma un treball fantàstic.
    Alejandra Peiró

    ResponderEliminar